ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopieczarki 200 gramówtłuszcz według uznaniaszynka 150 gramównatka pietruszki według uznaniakeczup 4 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniamąka 150 gramówtwaróg 150 gramówmargaryna 150 gramówproszek do pieczenia 0,5 łyżek deserowychsól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone, drobno pokrojone pieczarki usmażyć na tłuszczu i wymieszać z posiekana natka, zmielona szynką oraz keczupem. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.Do przesianej maki dodać zmielony ser, margarynę, szczyptę soli oraz proszek do pieczenia i posiekać nożem, a potem szybko zagnieść ciasto. Ciastem wylepić karbowane foremki do pieczenia. Napełnić je farszem i piec ok. 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni, aż babeczki się zrumienią.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaPotrawy z GrzybówPotrawy z MięsaPotrawy z seremWielkanocZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: