ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegomięso mielone 500 gramówcebula 1 sztukczosnek 1 ząbkiolej 6 łyżek stołowychnatka pietruszki posiekana 2 łyżek stołowychjajko 1 sztukbułka tarta 80 gramówśmietana 4 łyżek stołowychmusztarda 2 łyżek stołowychmajeranek 0,5 łyżek deserowychsól 2 łyżek deserowychpieprz według uznaniaWykonanie:Cebulę drobno posiekać i zeszklić na łyżce oleju. Posiekany czosnek, natkę i cebulę dodać do mięsa mielonego. dodać jajko, bułkę tartą, śmietanę, musztardę, przyprawy i dokładnie wymieszać masę mięsną. Wilgotnymi dłońmi formować okrągłe, spłaszczone kotleciki. Smażyć na oleju z obu stron na złoto-brązowo.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegomięso mielone 500 gramówcebula 1 sztukczosnek 1 ząbkiolej 6 łyżek stołowychnatka pietruszki posiekana 2 łyżek stołowychjajko 1 sztukbułka tarta 80 gramówśmietana 4 łyżek stołowychmusztarda 2 łyżek stołowychmajeranek 0,5 łyżek deserowychsól 2 łyżek deserowychpieprz według uznaniaWykonanie:Cebulę drobno posiekać i zeszklić na łyżce oleju. Posiekany czosnek, natkę i cebulę dodać do mięsa mielonego. dodać jajko, bułkę tartą, śmietanę, musztardę, przyprawy i dokładnie wymieszać masę mięsną. Wilgotnymi dłońmi formować okrągłe, spłaszczone kotleciki. Smażyć na oleju z obu stron na złoto-brązowo.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: