Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
filet drobiowy 2 sztuk
sałaty mieszane 120 gramów
pomidorki koktajlowe 100 gramów
oliwa 1 łyżek stołowych
jogurt naturalny 3 łyżek stołowych
bazylia - listki 1 łyżek deserowych
tymianek - listki 1 łyżek deserowych
oregano według uznania
cukier 0,25 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Umyte, osuszone
mięso pokroić na niewielkie kawałki, oprószyć
sola,
pieprzem oraz
suszonym oregano i skropić
oliwą, usmażyć na patelni. Oczyszczone
sałaty podzielić na porcje, a umyte
pomidorki pokroić na ćwiartki i wymieszać z
sałatą.
Jogurt wymieszać z posiekanymi świeżymi
ziołami, doprawić do smaku
solą,
pieprzem oraz
cukrem.
Mięso ułożyć na sałacie, a sos podawać osobno.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: