Wykonanie
« Powrót  PiernikDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 26(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
margaryna 1/2 kostek
cukier 1 szklanek
miód 4 łyżek stołowych
kakao 2-3 łyżek stołowychcynanom według uznania
przyprawa do pierników 1 porcja
czekolada 1 szklanek
wiróki 1 łyżek stołowychWykonanie:Wszystkie składniki podgrzać w garnku i do ostudzonej masy dodać 2
jajka, pół szklanki
mleka, 50 dag
mąki, mały
proszek do pieczenia i dowolne
bakalieCiasto po ostudzeniu polać
polewą czekoladową i posypać wiórkami.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: