Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
mleko 1 szklanek
mąka 5-6 łyżek stołowych
jajka 1 sztuk
mięso mielone 500 gramów
olej według uznania
fasola czerwona 1/2 puszka
kukurydza 1/2 puszka
czosnek 2 ząbki
Przyprawa meksykańska 1 łyżek stołowych
papryka mielona 1 łyżek deserowych
przecier pomidorowy 1 łyżek stołowychWykonanie:-
mleko zmiksować z
jajkiem,
solą (szczypta) i
mąką- usmażyć naleśniki- podsmażyć
mięso, dodać roztarty
czosnek, chwile dusić, doprawić, wymieszać i dusić ok 5 min- dodać
fasolkę,
kukurydzę i koncentrat, dusić przez 5 min- farsz nałożyć na naleśniki i zawinąć jeAutor: madzikxxZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia MeksykańskaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: