Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegopłachetka kołpakowata 500 gramów
masło 2 łyżek stołowych
cebula 2 sztuk
pomidor 2 sztuk
papryka 2 sztuk
fasola szparagowa 100 gramów
marchew 1 sztuk
ogórek 1 sztuk
ryż 200 gramów
bulion według uznania
ser żółty starty według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Drobno pokrojoną
cebulę zeszklić na
maśle, dodać obrane, pokrojone
pomidory,
paprykę,
fasolkę i
marchew. Kiedy warzywa będą na wpół miękkie, włożyć pokrojone
grzyby oraz starty
ogórek i posolić. Dodać
ryż, zalać
bulionem i podgrzewać około 20 minut. Przed podaniem posypać startym
żółtym serem.Jarzyny i Pasztety weg.Potrawy z
GrzybówKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Mnie to do smaku nie przypadło nie polecamDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: