Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegogąsówka naga 450 gramów
oliwa 2 łyżek stołowych
cebula 1 sztuk
śmietana 2 szklanek
bulion według uznania
woda 1 szklanek
sól według uznania
kminek według uznania
pieprz według uznania
masło 40 gramów
mąka 4 łyżek stołowychWykonanie:Drobno posiekaną
cebulę zeszklić na
oleju, dodać pokrojone
grzyby oarz
kminek i dusić 30 minut, podlewając co jakiś czas
bulionem. Z
maki i
masła sporządzić zasmażkę, zalać
śmietaną i połączyć z
grzybami. Dodać
sól,
pieprz, gotować jeszcze 5 minut. Podawać z
ryżem.Potrawy z
GrzybówDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: