Wykonanie
5 sierpnia, 2015 by Magdalena Tomaszewska-BolałekJeśli szukacie czegoś na treściwe śniadanie, to te tosty zapewne przypadną Wam do gustu.
pieczywo tostowepieczona polędwiczkaplastry
boczkusałatanatka pietruszkisos majonezowymusztardamasłoPlastry
bekonu podsmażamy, aż zrobią się chrupiące. Tosty smarujemy
masłem i podpiekamy. Upieczone tosty smarujemy
sosem majonezowym, nakładamy
sałatę, kawałki
polędwiczki wieprzowej,
musztardę,
natkę pietruszki i na sam koniec plastry
bekonu. Świetnym dodatkiem do kanapki są świeże
pomidory z
oliwą.
Podobne wpisyTosty z
boczkiem,
ziemniakiem,
sałatą,
ogórkiem i
kolendrą (Idaho) – Rok z kuchnią USATosty z
rukolą,
serem,
figami,
szynką sezonowaną i glazurą balsamicznąKanapka
śniadaniowa z jakiem,
szynką sezonowaną i
oliwkami podana na makaronowej „bułce”
Figi z
jogurtem bałkańskim i
pistacjami