ßßß Cookit - przepis na Tosty z pieczoną polędwiczką wieprzową, bekonem, sałatą i natką pietruszki

Tosty z pieczoną polędwiczką wieprzową, bekonem, sałatą i natką pietruszki

nazwa

Wykonanie

5 sierpnia, 2015 by Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Jeśli szukacie czegoś na treściwe śniadanie, to te tosty zapewne przypadną Wam do gustu.
pieczywo tostowe
pieczona polędwiczka
plastry boczku
sałata
natka pietruszki
sos majonezowy
musztarda
masło
Plastry bekonu podsmażamy, aż zrobią się chrupiące. Tosty smarujemy masłem i podpiekamy. Upieczone tosty smarujemy sosem majonezowym, nakładamy sałatę, kawałki polędwiczki wieprzowej, musztardę, natkę pietruszki i na sam koniec plastry bekonu. Świetnym dodatkiem do kanapki są świeże pomidory z oliwą.
Podobne wpisy
Tosty z boczkiem, ziemniakiem, sałatą, ogórkiem i kolendrą (Idaho) – Rok z kuchnią USA
Tosty z rukolą, serem, figami, szynką sezonowaną i glazurą balsamiczną
Kanapka śniadaniowa z jakiem, szynką sezonowaną i oliwkami podana na makaronowej „bułce”
Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami
Źródło:http://www.kuchniokracja.hanami.pl/index.php/tosty-z-pieczona-poledwiczka-wieprzowa-bekonem-salata-i-natka-pietruszki