ßßß
Składniki1 kg mięsa ( karkówka , szynka )3 jajka1,5 bułki czerstwej1 cebula4 ząbki czosnkuduży pęczek koperku1/2 papryki czerwonej1/2 papryki żółtejpuszka groszkusól, pieprz do smakuSposób przygotowaniaBułkę namoczyć w wodzie , odcisnąć razem z mięsem zmielić w maszynceDo zmielonego mięsa dodać jajka , przeciśnięty przez praskę czosnek , pokrojoną w kostkę i zeszkloną cebulę , pokrojony koperek , pokrojoną w kostkę paprykę i odsączony groszek , wszystko dosmaczyć i dokładnie wymieszaćGotowe mięso przełożyć do foremek , piec 60 minut w 180 *CWszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.plvividlab