ßßß
brzoskwinie,ananasy z puszki,słodkie kakaoPrzygotowanie:W dużej misce mieszamy jogurty,śmietanę 12 %,cukier i cukry waniliowe aż składniki się połączą.Dodajemy rozpuszczoną żelatynę,energicznie mieszamy unikniemy wtedy zbrylenia się żelatyny.Do masy dodajemy biszkopty,całoś ć lekko mieszamy i wylewamy do tortownicy wyłożonej folią spożywczą(ja dodatkowo posypałam dno tortownicy słodkim kakao).Wkładamy do lodówki na kilka godzin,najlepiej na całą noc.Gdy ciasto stężeje,wykładamy na wierzch owoce.Zimną śmietanę 30% wlewamy do wysokiego naczynia z cukrami i ubijamy mikserem na sztywno.Gdy jest ubita wsypujemy śmietanfix,mieszamy i wykładamy śmietanę na owoce,dekorujemy ananasami i brzoskwiniami.Ponownie schładzamy około 1-2 godzin.Po tym czasie z ciasta ściągamy górną częś ć tortownicy,obcinamy brzegi foli i można podawa ć .