ßßß
Przedstawiam Wam efektowny przepis na pyszną potrawęPRODUKTY:PÓŁ SAŁATY5-6 JAJEK UGOTOWANYCH NA TWARDO1 POMIDORY1/2 OGÓRKA5-6 RZODKIEWEKCEBULKA DYMKA PÓL SŁOICZKA4-5 ŁYŻEK MAJONEZU1 ŁYŻKA KOPERKU POKROJONEGO1 ŁYŻECZKA MUSZTARDYSÓL ,PIEPRZZNIEJWYKONANIE:LIŚCIE PO UMYCIU I OSĄCZENIU RWIEMY ,POMIDORY KROIMY NA PÓŁ A PÓŻNIEJ NA PLASTRY,OGÓREK I RZODKIEWKĘ NA PLASTERKI.WSYPUJEMY ODCEDZONĄ DYMKĘ.MAJONEZ MIESZAMY Z MUSZTARDĘ DODAJEMY KOPEREK.WYLEWAMY DO POKROJONYCH WARZYW I RAZEM MIESZAMY..DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM..PODAJEMY Z CHLEBEMPowiązany przepis:zestaw sosów w całej krasiekarkówka pieczona w piekarnikuWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z brokułami i kurczakiemAKTUALNOŚCIALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z KARKÓWKIKREMYNAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKIRYBY / OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStronyCIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczeniakarkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej