Wykonanie
UgotujmyCos.plBlog kulinarny - przepisy
HomeSŁODKOŚCIciasto z
bitą śmietaną,
mascarpone i
gruszką

Przedstawiam Wam efektowny przepisPRODUKTY:NA BLACHĘ 3040 CM200 ML
ŚMIETANY KREMÓWKI500 G
SERKA MASCARPONE6 ŁYŻEK
CUKRU PUDRU1
GALARETKA CYTRYNOWA UGOTOWANA UGOTOWANA W SZKLANCE
WODY1
GORZKA CZEKOLADA STARTA NA TARCE1/2
SOKU Z CYTRYNY1 PUSZKA
GRUSZEK3
GALARETKI AGRESTOWE UGOTOWANE W 1 L 200 ML
WODYWYKONANIE:CHŁODNĄ
ŚMIETANĘ UBIJAMY DODAJEMY PO TROCHĘ
SEREK MASCARPONE ORAZ
CUKIER ,
SOK Z CYTRYNY .NA KOŃCU DODAJEMY WYSTUDZONĄ ALE JESZCZE LEJĄCĄ
GALARETKE ORAZ
CZEKOLADĘ I DELIKATNIE MIESZAMY..WYKŁADAMY NA WCZEŚNIEJ UPIECZONY CIEMNY BISZKOPT/PRZEPIS PODAŁAM ODDZIELNIE/ROZSMAROWUJEMY RÓWNOMIERNIE KŁADZIEMY POKROJONE
GRUSZKI I ZALEWANY TĘŻEJĄCĄ
GALARETKĄ..ODSTAWIAMY DO LODÓWKINIEBO W GĘBIEPowiązany przepis:
jajka faszerowane
rzodkiewką bez
majonezusos czosnkowo-
jogurtowyWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator

Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z
brokułami i
kurczakiemAKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA
MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z
KARKÓWKIKREMY
NAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKI
RYBY /
OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStrony
CIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY
STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczenia
karkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy


Ta strona korzysta z
ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej