Wykonanie
Wafle Orange
marki SONKO to
wafle ryżowe wypiekane z pełnych ziaren naturalnego
ryżu brązowego i oblane prawdziwą
mleczną czekoladą z wyczuwalnym smakiem i zapachem
pomarańczy.
Czekolada korzystnie wpływa na funkcjonowanie organizmu i na samopoczucie. Wspomaga działanie organizmu w stresie, gdyż zawiera duże ilości magnezu, potasu i fosforu. Połączenie lekkostrawnego
ryżu ze słodką
czekoladą to idealna przekąska dla osób dbających o zdrowe odżywianie. Jeden
wafel w czekoladzie zawiera 78 kcal – to mniej niż kromka
zwykłego chleba.
Wafle ryżowe są produktem bezglutenowym.52%
ryż brązowy, 48%
czekolada mleczna o smaku
pomarańczy (
cukier, tłuszcz
kakaowy,
mleko pełne w proszku, miazga
kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat
pomarańczy, aromat: wanilina).
Wafle ryżowe w
czekoladzie mlecznej o smaku
cappucino
Wafle Cappuccino marki SONKO to
wafle ryżowe wypiekane z pełnych ziaren naturalnego
ryżu brązowego i oblane prawdziwą
mleczną czekoladą z wyczuwalnym smakiem i zapachem
kawy cappuccino.
Czekolada korzystnie wpływa na funkcjonowanie organizmu i na samopoczucie. Wspomaga działanie organizmu w stresie, gdyż zawiera duże ilości magnezu, potasu i fosforu. Połączenie lekkostrawnego
ryżu ze słodką
czekoladą to idealna przekąska dla osób dbających o zdrowe odżywianie. Jeden
wafel w czekoladzie zawiera 77 kcal – to mniej niż kromka
zwykłego chleba.
Wafle ryżowe są źródłem błonnika pokarmowego. Są produktem bezglutenowym.52%
ryż brązowy, 48%
czekolada mleczna o smaku
cappuccino (
cukier, tłuszcz
kakaowy,
mleko pełne w proszku, miazga
kakaowa,
kawa 2%, emulgator: lecytyna sojowa,
kawa instant, aromat naturalny-
wanilia).
Wafle ryżowe w
czekoladzie mlecznej
Wafle ryżowe w
czekoladzie mlecznej wypiekane są z całych ziaren naturalnego
ryżu brązowego i polane prawdziwą
mleczną czekoladą. Oprócz licznych
soli mineralnych i witamin zawartych w ziarnach
ryżu posiadają wyjątkowe wartości odżywcze cechujące
czekoladę. Stanowią idealne połączenie lekkości
wafla ryżowego z apetycznym i słodkim smakiem
mlecznej czekolady. Są doskonałą przekąską dla łasuchów oraz dla osób uczulonych na gluten.52%
ryż brązowy, 48%
czekolada mleczna (
cukier,
masło kakaowe,
mleko pełne w proszku, masa
kakaowa,
mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa)
Wafle ryżowe w polewie truskawkowej
Wafle ryżowe w polewie truskawkowej wypiekane są z całych ziaren naturalnego
ryżu brązowego i polane aromatyczną polewą
truskawkową. Posiadają liczne minerały i witaminy zawarte w ziarnach
ryżu. Oprócz wyjątkowych wartości odżywczych,
wafle cechuje niepowtarzalny smak i aromat prawdziwych
truskawek, zawartych w polewie. Stanowią idealne połączenie lekkości
wafla ryżowego z soczystą,
owocową nutką
truskawek. Są doskonałą przekąską dla łasuchów oraz dla osób uczulonych na gluten.52%
ryż brązowy,48% polewa truskawkowa (
cukier,
tłuszcz roślinny utwardzony,
serwatka w proszku, proszek
jogurtowy, proszek
truskawkowy 4% [
truskawki, nośnik: maltodekstryna, regulator kwasowości,: kwas
cytrynowy], emulgator lecytyna sojowa, aromat
truskawkowy).