ßßß
Gofry paleo migdałoweSkładniki:180 ml migdałowego masła2 łyżki kokosowego oleju, rozpuszczonego1 mały banan, zgnieciony widelcem2 jajka1 łyżka kokosowej mąki½ łyżeczki oczyszczonej sodyszczypta soli3 łyżki mleka pochodzenia roślinnego, u mnie kokosowe100 g jagód, u mnie zamrożone do środkuborówka i syrop klonowy do podania
W osobnej misce wymieszaj suche i mokre składniki. Na koniec dodaj zamrożone jagody i wszystko lekko wymieszaj. Piecz gofry w nagrzanej gofrownicy. Nie nakładaj zbyt dużo, bo wypłyną. Podałam gofry z klonowym syropem i borówkami.Polecane przepisyGofry jak nad morzemGofry brokułoweGofry belgijskie drożdżoweNajlepsze sniadanie gofry dyniowe o smaku piernikowymPrzekąska z łososiem i awokado na ziołowych gofrach