Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
filet z ryby 4 sztuk
jajka 4 sztuk
koperek 2 pęczek
włoszczyzna 1 sztuk
liść laurowy według uznania
ziele angielskie według uznania
masło według uznania
cytryna 2 sztukWykonanie:Przygotować esencjonalny
wywar z
włoszczyzny,
ziela angielskiego i
liści laurowych w ok 3/4 litra
wody. Umieścić w gotującym się wywarze przygotowane filety na ok 10 minut. W tym czasie posiekać ugotowane
jajka i wymieszać je z posiekanym
koperkiem. Mieszankę tą należy podsmażyć na
maśle. Gotową
rybę wyłożyć na talerz i położyć na każdej porcji przesmażone jako z
koperkiem. Do każdej porcji podać ozdobnie
cytrynę. Podawać z
ziemniakami z
wody i jarzynami.Autor: marzeniewZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybKomentarze:Autor: wacek..!Data: 2010-12-27ohyda ;/Autor: PaulaData: 2010-12-23Bardzo smaczne.PolecamDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: