ßßß
Dobry pomysł na weekendowe śniadanie:) Sprawdza się również jako przekąska przed obiadem.Składniki1 duża cukinia2 średnie jajka3 ząbki czosnku1 pęczek koperkumąka pszennatymianek, sól, pieprz1 kulka mozarelli2 duże pomidorySposób przygotowaniaKrok 1Cukinię ścieramy na dużych oczkach. Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do cukinii. Wbijamy jajko i dokładnie mieszamy. Następnie dodajemy mąki tak, aby wyszło ciasto konsystencji gęstej śmietany.Przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i tymiankiem. Smażymy na rozgrzanym oleju. Podajemy z pomidorem i mozzarellą.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisyJem zdrowo: Mozzarella na warzywachJem zdrowo: sałatka z mozzarellą i suszonymi pomidoramiPlacuszki z cukinią na słodkoZielona sałatka z bobemSałatka z pęczakiem