ßßß
Wiosna za oknami w pełni, także na talerzu przydałoby się trochę świeżości:) Szybki, zdrowy lunch.Jem zdrowo: Mozzarella na warzywachSkładniki15 dag fasolki zielonej (mrożona)1 średni pomidor malinowy0,5 łyżeczki tymianku, bazyliiprzyprawy sól, pieprz1 łyżeczka masła klarowanego0,5 kulki mozzarelliSposób przygotowaniaKrok 1Fasolkę smażymy na maśle aż zmięknie dodajemy pomidora pokrojonego w mniejsze cząstki i smażymy ok 2 minut. Przyprawiamy tymiankiem, bazylią, solą i pieprzem. Następnie wykładamy na talerz i układamy pokrojoną w plastry mozzarellę.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisySałata grillowaJem zdrowo: sałatka z mozzarellą i suszonymi pomidoramiSałata z mozzarelląCzosnkowe placki z cukiniiZielona sałatka z bobem