Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Pierś z grillaAlpro
napój ryżowy - gofry »Na ostro na ostro jak myślicie co to będzie . Podpowiem leczo z
chilli ech to dopiero pali ha ha trochę musi przepalić żeby
potem zasmakowałoA oto i co nam potrzeba do niego4
papryki czerwonepieczarki 400 gramŚrednio-ostry
Sos Pomidorowy ze Słodkim
Chilli 425gczubryca zielona 1 łyżeczkaoregano1 łyżeczka
zioła prowansalskie 1 łyżeczka2 uda z
kurczakapomidory 2 średnie
czosnek 2 ząbki sprasowany
marchewka 4 średniePRZYGOTOWANIE:
Paprykę umyłam pokroiłam w paski.
Pieczarki umyłam pokroiłam w plasterki.
Pomidora umyłam pokroiłam drobno .
Marchew też oskrobałam i dodałam . Składniki włożyłam na patelnie .Dodałam
przyprawy zioła prowansalskie oregano, czubryce zieloną wymieszałam dodałam
czosnek sprasowany dusiłam to razem . Umyłam uda i w całości położyłam na warzywa tak dusiłam około 40 minut . Wyjęłam uda rozebrałam dodałam do warzyw wymieszałam na koniec zalałam sosem który wzbogacił smak.Trzymałam jeszcze jakieś 10 minut wszystko razem podawałam z
ziemniakami.
piątek, 10 sierpnia 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter