Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Test
kawy Arabica Mocha i SantosPrzepyszne gołabki »Dzisiaj na obiad pyszne leczo z
pieczarkamiSKŁADNIKI:
Pieczarki 500 gram
papryka 1 czerwona
papryka jedna żółta
sos pomidorowy Chilli cooking sauce- ze słodkim
chilli 425 gramPRZYGOTOWANIE:
Pieczarki umyłam ,usunęłam ogonki i pokroiłam w grubsze plastry . Na patelnie wlałam odrobinę
oliwy z oliwek .Włożyłam pokrojone
pieczarki nie doprawiałam je niczym .
Paprykę czerwoną i
zółtą umyłam pokroiłam w paski i dodałam do
pieczarek . Dusiłam pod pokrywka jakieś 40 minut aż
papryka zrobiła się miękka. Dodałam
sos chiński z
chilli mieszałam jakieś z 15 minut i zostawiłam pod przykryciem jeszcze na 10 minut . Podawałam z
ryżem .
czwartek, 17 maja 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter