Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Pyszne ciacho ze
śliwkamiBuraczki tarte do zupy albo ... »
Mięso stwierdził mąż kiedy zapytałam się go co chce na obiad.Pomyślałam sobie no nie znowu
mięso mam już dosyć
mięsaAle co nie robi się dla tych których kochamy i
mięso będzie.
Pierś z kurczaka 12 plastrów
brokuły ugotowane 100 gram i zmiksowane
ser gouda 200 gram startyPanierka:
jaja 3 szt
bułka tarta 200 gram
papryka mielona czerwona słodka 1 łyżeczka
olej rzepakowy do smażeniaDodatkowo:Part Dip
czosnkowy do
mięs ( robimy go według tego co pisze na opakowaniu )Plastry piersi doprawiamy
solą pieprzem i odrobiną mielonej
czerwonej papryki .Gotujemy
brokuły w lekko osolonej wodzie , następnie miksujemy.
Ser gouda ścieramy na tarce na średnich oczkach .
Ser i zmiksowane
brokuły łączymy ze sobą.Kładziemy plaster piersi na to plaster
sera .Teraz łyżką nakładamy
brokuły ze
serem i dociskamy drugim plastrem
sera nakładamy dip
czosnkowy.Na to kładziemy następny plaster piersi , lekko tłuczkiem na około piersi tłuczemy aby nam się piersi skleiły .Maczamy w
jajku i
bułce tartej wymieszana z
papryką czerwoną ,
solą czosnkową.Smażymy na
oleju rzepakowym z obu stron pod przykryciem.Wychodzą fajne medaliony .


niedziela, 15 września 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter