Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisuKonkurs z Lubella »Nowe danie tak stwierdzili w domu. Trochę wystarczy zmienić by się spodobało
smakowo. Wypróbowałam
sałatę i stwierdzam , że pasuje do piersi drobiowych. Danie przygotowałam z wykorzystaniem
oleju rzepakowego który,jest naturalnym źródłem kwasów omega ponieważ uważam , że jest zdrowy. Tylko taki kupuje .trudność: łatweczas: powyżej 60 minilość porcji: 4
Pierś z kurczaka jedna podwójna wyjdzie 4 spore roladki
Sałata lodowa 4 listki
Ogórki 2 małosolne
SólPierz biały mielonyDodatkowo:
Bułka tarta 200 gram
JajkoOlej rzepakowy do smażeniaMyjemy piersi. Kroimy je w poprzek. Lekko tłuczemy . Kładziemy po liściu
sałaty lodowej Oraz kawałek
ogórka małosolnego zawijamy , możemy spiąć wykałaczkami .Maczamy w
jajku i
bułce tartej , smażymy na
oleju rzepakowym z obu stron na rumiany kolor. Dusimy jakieś 30 minut i gotowe . Podajemy z
ziemniakami z
wody.



poniedziałek, 09 czerwca 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter