ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegochleb esseński 2 porcjatwaróg 200 gramówjajka 2 sztukmusztarda 1 łyżek deserowychrzodkiewki 1 pęczekszczypiorek 1 pęczeknatka pietruszki 1 pęczekpomidory 1 sztukpapryka mielona słodka według uznaniaoliwki według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Wyciąć z chleba tartinki. Podzielić twaróg na 4 części. Ugotowane na twardo, obrane jajka ugnieść widelcem. Oczyszczoną rzodkiewkę, szczypiorek i natkę posiekać. Umyty pomidor pokroić w kostkę. Część warzyw zostawić do dekoracji. Jedna część twarożku wymieszać z jajkami i musztardą, pozostałe kolejno z rzodkiewkami. szczypiorkiem, pomidorem i papryką. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i posmarować tartinki. Udekorować warzywami.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Potrawy z seremPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: