Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
chleb esseński 2 porcja
twaróg 200 gramów
jajka 2 sztuk
musztarda 1 łyżek deserowych
rzodkiewki 1 pęczek
szczypiorek 1 pęczek
natka pietruszki 1 pęczek
pomidory 1 sztuk
papryka mielona słodka według uznania
oliwki według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Wyciąć z
chleba tartinki. Podzielić
twaróg na 4 części. Ugotowane na twardo, obrane
jajka ugnieść widelcem. Oczyszczoną
rzodkiewkę,
szczypiorek i
natkę posiekać. Umyty
pomidor pokroić w kostkę. Część warzyw zostawić do dekoracji. Jedna część
twarożku wymieszać z
jajkami i
musztardą, pozostałe kolejno z
rzodkiewkami.
szczypiorkiem,
pomidorem i
papryką. Doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem i posmarować tartinki. Udekorować warzywami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Potrawy z
seremPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: