ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokromki ciemnego chleba 3 sztukjajka 2 sztukmajonez 1 łyżek stołowychmusztarda 0,5 łyżek deserowychszczypiorek 1 łyżek stołowychkoperek 1 łyżek stołowychrzodkiewki 2 gramówpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Ugotowane na twardo, obrane jajka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać majonez, musztardę, posiekany szczypiorek oraz koperek,mieszając, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Oczyszczone rzodkiewki pokroić w plasterki.Nałożyć na kromkę chleba połowę pasty oraz część plasterków rzodkiewki, przykryć drugą kromką, nałożyć pozostałą pastę i plasterki rzodkiewki. Wieżyczkę zakryć trzecią kromką chleba. Podawać pokrojoną na połówki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Kuchnia PolskaPotrawy z JajPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: