Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokromki ciemnego
chleba 3 sztuk
jajka 2 sztuk
majonez 1 łyżek stołowych
musztarda 0,5 łyżek deserowych
szczypiorek 1 łyżek stołowych
koperek 1 łyżek stołowych
rzodkiewki 2 gramów
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Ugotowane na twardo, obrane
jajka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać
majonez,
musztardę, posiekany
szczypiorek oraz
koperek,mieszając, doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem. Oczyszczone
rzodkiewki pokroić w plasterki.Nałożyć na kromkę
chleba połowę pasty oraz część plasterków
rzodkiewki, przykryć drugą kromką, nałożyć pozostałą pastę i plasterki
rzodkiewki. Wieżyczkę zakryć trzecią kromką
chleba. Podawać pokrojoną na połówki.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Kuchnia PolskaPotrawy z JajPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: