ßßß Cookit - przepis na Piętrowa kanapka z pastą jajeczną

Piętrowa kanapka z pastą jajeczną

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
kromki ciemnego chleba 3 sztuk
jajka 2 sztuk
majonez 1 łyżek stołowych
musztarda 0,5 łyżek deserowych
szczypiorek 1 łyżek stołowych
koperek 1 łyżek stołowych
rzodkiewki 2 gramów
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Ugotowane na twardo, obrane jajka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać majonez, musztardę, posiekany szczypiorek oraz koperek,mieszając, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Oczyszczone rzodkiewki pokroić w plasterki.
Nałożyć na kromkę chleba połowę pasty oraz część plasterków rzodkiewki, przykryć drugą kromką, nałożyć pozostałą pastę i plasterki rzodkiewki. Wieżyczkę zakryć trzecią kromką chleba. Podawać pokrojoną na połówki.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kanapki weg.
Kuchnia Polska
Potrawy z Jaj
Powyżej 1 roku
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/11719/Pietrowa-kanapka-z-pasta-jajeczna