Wykonanie
            Jednym z najczęściej odwiedzanych przez Was przepisów jest przepis na 
pastę jajeczną. Dlatego też podążając za Waszymi gustami postanowiłyśmy przygotować nową wersje 
pasty jajecznej - pastę z 
rzodkiewką. Kanapki z 
pastę jajeczną to idealny pomysł na wielkanocną przekąskę lub wielkanocne śniadanie. wersja z 
rzodkiewką jest trochę ostrzejsza i sprawdzi się równie dobrze w towarzystwie 
wędlin.

Składniki:- 6 
jajek- 2,5 łyżki 
majonezu- 1 łyżeczka 
musztardy- 1/3 łyżeczki 
soli- 2 szczypty 
pieprzu- pęczek 
szczypiorku- 5 
rzodkiewekSposób przygotowania:1. 
Jajka gotujemy przez 5 minut. W 
między czasie siekamy 
szczypiorek i drobno kroimy 
rzodkiewkę.2. Następnie ugotowane i obrane 
jajka przeciskamy przez wyciskarkę do 
ziemniaków. By 
jajka łatwo się obierały najlepiej je najpierw porolować.3. Do wyciśniętych 
jajek dodajemy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy pastę. Uwaga, lepiej nie dodawać wszystkich przypraw na raz, bo bardzo łatwo przesolić pastę.

Smacznego!