ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegojogurt naturalny 4 sztukser feta 150 gramówpapryka różnokolorowa 2 sztukogórek zielony 1 sztukkoperek 0,5 pęczekczosnek 2 ząbkimleko 150 mililitrówoliwa 3 łyżek stołowychcytryna 4 plastrypieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Zmiksować jogurt, ser, mleko, oliwę oraz czosnek i wymieszać z posiekanym koperkiem. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i wstawić do lodówki na 60 minut. Oczyszczona paprykę pokroić w kostkę. Obrany ogórek przekroić wzdłuż, usunąć pestki i również pokroić w kostkę. Chłodnik podawać posypany ogórkiem i papryką, udekorowany plasterkiem cytryny.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: