Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
mąka 3 szklanek
cukier 1 szklanek
jajka 3 sztuk
miód 5 łyżek deserowych
kawa mielona 1 łyżek stołowych
margaryna 1/2 kostek
soda 1 łyżek deserowych
aromat do ciasta według uznania
bakalie według uznaniatłuszcz do blachy według uznania
bułka tarta według uznaniaWykonanie:
Margarynę utrzec z
cukrem dodawac po
żółtku..Zaparzyc pół szklanki
kawy rozpuscic w niej
miód ostudzic i dolac do ciasta.Wsypac
mąkę z
sodą na koniec
bakalie i ubitą pianę z
białek.Mase przelac na blachę wysmarowaną tłuszczem i posypaną
bułka tartą.Piec 1 godzinę.Autor: agnesj77Zobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: