ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegopapryka ostra 0.5 łyżek deserowychczosnek granulowany 2 łyżek deserowychsól według uznaniamiód 1 łyżek stołowychsos sojowy 4 łyżek stołowychpietruszka 1 sztukmarchew 1 sztukolej 6 łyżek stołowychpierś z kurczaka 80 dekagramówWykonanie:Pierś kurczaka pokroić w paski długości ok. 3 cm. Rozgrzać 3 łyżki oleju i obsmażyć mięso do lekko brązowego koloru dodać szklankę bulionu i dusić na małym ogniu ok. 10 min. Warzywa pokroić w słupki tej samej długości co mięso i podsmażyć na reszcie oleju ok. 10 min. Następnie przełożyć warzywa do mięsa dodać resztę składników i dusić 10 min. Podawać z ryżem.Kuchnia ChińskaPotrawy z MięsaKomentarze:Autor: volver88Data: 2011-06-06co tu jest chińskiego?Autor: PROZAiCData: 2009-12-31JAk to nie chińskie? Przecież z ryżem :)Autor: GJ.Data: 2009-12-29bezbadzieja / to zwykła potrawka z chickenAutor: DjData: 2009-10-05Koło chińskiego to nawet nie leżało...Autor: KOLOData: 2009-04-28CZY JA WIEM...?Autor: NataszaData: 2009-02-24mało chinski jak dla mnie...Autor: QlqaData: 2008-09-10 w skladnikach jest budyn waniliowy!!!! :DDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: