Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
filet śledziowy 500 gramów
mleko 2 szklanek
cebula 1 sztuk
koperek, pęczek 1 sztuk
papryka czerwona 0,5 sztuk
papryka żółta 0,5 sztuk
papryka zielona 0,5 sztuk
ogórek kiszony 2 sztuk
jajko ugotowane 2 sztuk
keczup 2 łyżek deserowychkromki pumpernikla 5 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Śledzie zalać
mlekiem i odstawić na 30 minut, osączyć i pokroić w drobną kostkę. Oczyszczone wszystkie warzywa i
jajka również pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki wymieszać z
keczupem i doprawić do smaku. Podawać na kromkach pumpernikla.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: