Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 15(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
cukier puder 225 gramów
margaryna 225 gramów
jajka 4 gramów
mleko 4 łyżek stołowych
mąka pszenna 350 gramów
proszek do pieczenia 2 łyżek deserowych
kakao 3 łyżek stołowych
groszków z
czekolady mlecznej 50 gramów
groszków z
czekolady deserowej 50 gramów
groszków z
czekolady białej 50 gramów
cukier puder według uznaniaWykonanie:1 posmarować tłuszczem blachę o wymiarach 33x23x52 wszystkie składniki prócz
czekoladowych groszków, wymieszać w misce na gładką masę3 ucierając dolewać
mleko, dorzucić
groszki i wymieszać4 przełożyć blachę do blachy i wygładzić. Piec w 180stopniach ok 30-40 min.5 zimne ciasto posypać
cukrem pudremUwagi:Aby uzyskać wyborny deser można na ciepło podawać ze
śmietanąAutor: hanka902Zobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: