Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
endywia 0,5 sztuk
sałata dębolistna 1 sztuk
jabłko 2 sztuk
orzechy włoskie 3 łyżek stołowych
ziemniaki 3 sztuk
ocet winny 3 łyżek stołowych
miód 1 łyżek deserowych
musztarda 1 łyżek deserowych
olej rzepakowy 1 łyżek stołowychsół według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Sałaty porwać na kawałki.
Jabłko pokroić na cząstki.
Orzechy posiekać.
Ziemniaki pokroić w kostkę.
Ocet wymieszać z
miodem,
musztardą,
olejem,
solą i
pieprzem.Polać składniki sałatki.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: