ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegobulion grzybowy 1 kostekwieprzowina 400 gramówmarchewka 1 sztukpieczarki 200 gramówkapusta 200 gramówśmietana 3 łyżek stołowychmąka 1 łyżek stołowycholej 2 łyżek stołowychnatka piepruszki posiekana 2 łyżek stołowychpieprz według uznaniaWykonanie:Pokrojoną w kostkę wieprzowinę i oczyszczoną oraz pokrojoną w plasterki marchewkę smażyć na oleju 5 minut. Bulion grzybowy przeżądzony wg przepisy na opakowaniu i poszatkowaną kapustę oraz pokrojone w grube plastry pieczarki dodać do mięsa i doprawić pieprzem, zagotować. Posypać natką i podawać z ziemniakami puree.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z GrzybówPotrawy z MięsaKomentarze:Autor: monpol6Data: 2009-04-30Pycha musi być!!!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: