ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopolędwica 500 gramówpieczarki 250 gramówcebula 1 sztukolej 3 łyżek stołowychśmietana 0,5 szklanekpapryka słodka 0,5 łyżek deserowychkoncentrat pomidorowy 2 łyżek stołowychmąka 1 łyżek stołowychnatka piertruszki według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Pokrojone w paski mięso oprószyć mąką. Oczyszczona cebulę pokroić w talarki i podsmażyć na oleju na złoty kolor, następnie usmażyć mięso, a na końcu oczyszczone, pokrojone pieczarki, każdy składnik osobno. Składniki przełożyć do rondla, dodać pieprz, paprykę, koncentrat pomidorowy, śmietanę, zagotować i posypać posiekaną natką. Podawać z pieczywem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrzybówPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopolędwica 500 gramówpieczarki 250 gramówcebula 1 sztukolej 3 łyżek stołowychśmietana 0,5 szklanekpapryka słodka 0,5 łyżek deserowychkoncentrat pomidorowy 2 łyżek stołowychmąka 1 łyżek stołowychnatka piertruszki według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Pokrojone w paski mięso oprószyć mąką. Oczyszczona cebulę pokroić w talarki i podsmażyć na oleju na złoty kolor, następnie usmażyć mięso, a na końcu oczyszczone, pokrojone pieczarki, każdy składnik osobno. Składniki przełożyć do rondla, dodać pieprz, paprykę, koncentrat pomidorowy, śmietanę, zagotować i posypać posiekaną natką. Podawać z pieczywem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrzybówPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: