Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 12(z pieczeniem / smażeniem): 70 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
margaryna 20 dekagramów
mąka pszenna 20 dekagramów
cukier 20 dekagramów
jajka 4 sztuk
cukier waniliowy 1 porcja
proszek do pieczenia 1 łyżek deserowych
rabarbar 80 dekagramów
cukeir puder 10 dekagramówWykonanie:
Margarynę utrzeć z
cukrem dodając po jednym
jajku.
Potem dodać
mąkę,
cukier waniliowy,
proszek do pieczenia obrany, pokrojony
rabarbar.Wszystko wymieszać wlać do formy wysmarowanej tłuszczem i posypanej
bułką. Piec w 180 stopniach 50 -60 minut zależy od piekarnika. Po upieczeniu posypać
cukrem pudrem.Autor: WubeZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: