ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegoryba 1 kilogramówwłoszczyzna 500 gramówcebula 3 sztuklistek laurowy 2 sztukczosnek 1 ząbkisól według uznaniapieprz według uznanianatka pietruszki według uznaniaWykonanie:Ryby wymyć pod bieżącą wodą, następnie pokroić rybę w dzwonki. Warzywa umyć,posiekać i wrzucić do wrzącej osolonej wody, gotować wywar.Cebulę obrać, umyć dodać do wrzącego wywaru. Włożyć również przygotowane porcje ryby, nieco pieprzu, listek laurowy i obrany ząbek czosnku. Gotować wszystko na wolnym ogniu. Ugotowaną zupę przecedzić, przyprawić solą i pieprzem. Podgrzać dodać nać pietruszki. Podawać z dodatkiem grzanek lub makaronuAutor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!ZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: