ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czegoogórek 1 sztukpomidor 2 sztukpieczarka 10 sztukkalafior 0.25 sztukkapusta pekińska 0.25 sztukrzodkiewki 5 sztukcebula 0.5 sztukkukurudza puszka 0 . 5 sztukmajonez 3 łyżek stołowychvegeta według uznaniazioła prowansalskie według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Umyty ogórek podzielić na 4 części i drobno pokroić. Sparzone pomidory obrać ze skórki i pokroić na małe części. Oczyszczone pieczarki pokroić w drobną kostkę. Umytego kalafiora podzielić na małe kawałki, a umyte rzodkiewki pociąć w drobne kawałeczki. Oczyszczoną cebulę pociąć w drobne paski, to samo zrobić z kapustą pekińską. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem i z odsączoną kukurydzą, doprawić przyprawą warzywną, ziołami prowansalskimi i pieprzem. Odstawić na 30 minut.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z GrzybówSałatkiKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Pycha!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: