Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
ryż ugotowany 2 sztuk
ogórek 0.5 sztuk
rzodkiewki 4 sztuk
cebula 0.5 sztukkukurudza puszka 0 . 5 sztuk
majonez 3 łyżek stołowych
vegeta według uznania
zioła prowansalskie według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Ugotowany i przestudzony
ryż wymieszać z umytą i pokrojoną drobno
rzodkiewką,
ogórkiem,
cebulą i odsączoną
kukurydzą. Całość wymieszać z
majonezem, doprawić przyprawą jarzynową,
ziołami prowansalskimi i
pieprzem. Odstawić na 30 minut.Uwagi:Ugotowany
ryż - 2 woreczkiAutor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Pycha!Autor: kayaczData: 2009-01-07PyszneDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: