ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopomidor 2 sztukrzodkiewki 5 sztukkalafior 0.25 sztukkapusta pekińska 0.25 sztukcebula 0.5 sztukmajonez 3 łyżek stołowychvegeta według uznaniazioła prowansalskie według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Sparzone i obrane ze skórki pomidory pokroić w drobne cząstki, dodać umytą i pokrojoną drobno rzodkiewkę i kapustę pekińską. Dodać umytego i podzielonego na małe cząstki kalafiora, i pokrojoną w drobne talarki cebulę. Całość wymieszać z majonezem, doprawiając ziołami prowansalskimi, przyprawą jarzynową i pieprzem, ewentualnie odrobiną soli. Odstawić na 20 minut.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: