ßßß Cookit - przepis na Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej

Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 3
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
kapusta pekińska 0.5 sztuk
pomidor 1 sztuk
cebula 0.5 sztuk
kukurudza puszka 0 . 5 sztuk
majonez 2.5 łyżek stołowych
vegeta 0.5 łyżek deserowych
zioła prowansalskie 0.5 łyżek deserowych
sól według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Kapustę oczyścić i drobno pokroić, dodać obranego ze skórki i pokrojonego pomidora, posiekaną cebulę,kukurydzę, majonez, zioła prowansalskie. Wszystko dobrze wymieszać w salaterce, doprawiając pieprzem i solą.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Surówki
Komentarze:
Autor: o
Data: 2008-12-20
ooo
Autor: g
Data: 2008-12-20
latwe
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3711/Kolorowa-surowka-z-kapusty-pekinskiej