ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegopapryka czerwona 1 sztukkapusta pekińska 1 sztukpomidor 2 sztukcebula 0,5 sztukmajonez 2 łyżek stołowychsos czosnkowy 1 łyżek deserowychsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Warzywa starannie wymyć w zimnej wodzie. Z papryki wyjąć gniazdo nasienne i pokroić w drobną kostkę. Kapustę pekińską pokroić jak najdrobniej. Pomidorka należy wcześniej sparzyć wrzącą wodą, tak aby skóra z niego schodziła z łatwością, pokroić w piórka. Cebulę obrać i pokroić w paseczki. Wszystko razem wymieszać ,następnie dodać do warzyw majonez oraz sos czosnkowy, doprawić do smaku solą i pieprzemAutor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: