Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
seler 1 sztuk
cytryna 1 sztuk
biały pieprz według uznania
orzechy włoskie 150 gramów
Kefir naturalny 1 sztuk
mąka 2 szklanek
jajka 2 sztuk
olej 2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
gałka muszkatołowa według uznaniaWykonanie:
Seler ugotować na półtwardo, Z
jajek,
mąki, 2 łyżek
oleju i
kefiru wrobić ciasto. Ugotowane
selery obrać, pokroić w plastry, skropić
sokiem z cytryny i przyprawić. Smażyć na głębokim tłuszczu.
Orzechy zarumienić na suchej patelni i podawać z
selerem.Autor: LenussZobacz inne przepisy użykownika!InneJarzyny i Pasztety weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: