Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
sałata 1 sztuk
pomidory 3 sztuk
serca karczochów ze słoika 150 gramów
ser feta 100 gramów
oliwki czarne 50 gramów
oliwki zielone 50 gramów
oregano swieże według uznania
sos sałatkowy grecki 1 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Umytą, osuszoną
sałatę porwać. umyte
pomidory pokroić na plastry.
Karczochy osaczyć z zalewy i pokroić w plastry. Osączone
oliwki pokroić na plasterki. Opłukane, osaczone
oregano posiekać.
Fetę pokroić w niewielką kostkę.
sos sałatkowy wymieszać z
woda i
olejem wg przepisu na opakowaniu.Wszystkie składniki połączyć w salaterce, zalać sosem i delikatnie przemieszać.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia GreckaSałatkiKomentarze:Autor: Sofia SData: 2010-02-10Wygląda co najmniej zachęcająco!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: