ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegosałata masłowa 1 sztukpapryka czerwona 1 sztukpomidory 2 sztukoliwki zielone według uznaniaoliwki czarne według uznaniaogórek świeży 1 sztukser feta 200 gramówsos sałatkowy grecki 1 sztukWykonanie:Umyte osuszone listki sałaty porwać na mniejsze kawałki. Oczyszczoną paprykę pociąć na paseczki, a ogórka i pomidory na półplasterki. Dodać osączone oliwki oraz ser pokrojony w kostkę. Sos przygotować w/g przepisu na opakowaniu. Polać nim sałatkę i delikatnie przemieszać.Uwagi:Sałatę masłową można zastąpić sałata lodową lub strzępiastą.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia GreckaPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: