Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
sałata masłowa 1 sztuk
papryka czerwona 1 sztuk
pomidory 2 sztuk
oliwki zielone według uznania
oliwki czarne według uznania
ogórek świeży 1 sztuk
ser feta 200 gramów
sos sałatkowy grecki 1 sztukWykonanie:Umyte osuszone listki
sałaty porwać na mniejsze kawałki. Oczyszczoną
paprykę pociąć na paseczki, a
ogórka i
pomidory na półplasterki. Dodać osączone
oliwki oraz
ser pokrojony w kostkę. Sos przygotować w/g przepisu na opakowaniu. Polać nim
sałatkę i delikatnie przemieszać.Uwagi:
Sałatę masłową można zastąpić
sałata lodową lub strzępiastą.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia GreckaPotrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: