Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
cebula 1 sztuk
por 1 sztuk
czosnek 2 ząbki
olej według uznania
pomidory konserwowe 2 puszka
cukinia 1 sztuk
bulion 1 litrów
bazylia według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
groszek ptysiowy według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną
cebulę,
por oraz
czosnek posiekać i smażyć 5 minut na
oleju. Dodać 2 puszki pokrojonych
pomidorów bez skórki i pokrojoną małą
cukinie. Wlać
bulion i gotować 15 minut. Doprawić do smaku
solą,
pieprzem oraz
bazylią. Podawać z
groszkiem ptysiowym.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: