ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoświeże pomidory 1/2 kilogramówpieczarki 20 gramówseler 1 sztukmarchewka 1 sztukpęczek pietruszki 1 sztukcebula 2 sztukmielone mięso 400 gramówsłonina 50 gramówsucha kiełbasa 100 gramówsól według uznaniapieprz według uznaniacukier według uznaniaoregano według uznaniabazylia według uznaniamasło według uznaniaWykonanie:W naczyniu stop słoninę pokrojoną w drobną kostkę (2-3 minuty). Dodaj pokrojoną cebulę, marchewkę, seler i pietruszkę - praż 2 minuty. Dołóż mięso oraz kiełbasę i praż, dopóki mięso nie będzie miękkie. Świeże pomidory lub rozcieńczony koncentrat pomidorowy przyprawiony do smaku oraz pokrojone grzyby dodaj do mięsa. Kiedy zacznie wrzeć zmniejsz temperaturę i gotuj jeszcze 20 minut.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyKomentarze:Autor: FloressData: 2008-12-29nie pasuje miDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: