Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
schab bez kości 60 dekagramów
cebula 1 sztuk
pomidory 2 sztuk
czerwona papryka 1 sztuk
piprz cytrynowy 1 łyżek deserowych
przyprawa do grilla,
pieprz według uznania
czosnek 2 ząbki
olej według uznaniaWykonanie:
Mięso opłukać, osuszyć, pokroić na małe kawałki. Wymieszać ze wszystkimi przyprawami oraz zmiażdżonym
czosnkiem.
Pomidory pokroić w ósemki.
Paprykę przekroić wzdłuż, oczyścić, pokroić w dużą kostkę.
Cebulę obrać i pokroić w grube krążki.Przygotowane składniki nabijać po kolei na szpadki uprzednio posmarowane
olejem. Piec na grillu, często obracając lub usmażyć na patelni.Uwagi:Podawać z
ryżem na sypko lub z
białym pieczywem.Autor: justynaf7Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z GrillaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: