ßßß Cookit - przepis na Pasta paprykowa

Pasta paprykowa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 10
(z pieczeniem / smażeniem): 70 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
pomidory 1,5 kilogramów
papryka czerwona 4 sztuk
cebula 2 sztuk
czosnek 3-5 ząbki
paprryka ostra 1/4 sztuk
ocet winny 2 łyżek stołowych
cukier 2 łyżek stołowych
oliwa 2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
majeranek według uznania
vegeta według uznania
Wykonanie:
- warzywa pokroić, wymieszać z przyprawami, gotować ok 50 min bez przykrycia często mieszając
- lekko wystudzić, zmiksować i napełnić słoiczki pastą
- pasteryzować ok 10 min
Autor: madzikxx
Zobacz inne przepisy użykownika!
Przetwory weg.
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/8770/Pasta-paprykowa