Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 70 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
kapusta młoda 1 sztuk
piersi z kurczaka 2 sztuk
bulion 1 litrów
pomidory konserwowe 1 puszka
marchewka młoda 3 sztuk
ryż 1 szklanek
ser żółty 0,5 szklanek
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Ugotowany
ryż wymieszać z tartym
żółtym serem. W
bulionie ugotować
mięso, zmielić i wymieszać z
ryżem. Oczyszczone, pokrojone na plastry
marchewki dodać do farszu. Doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem. Listki
kapusty z blanszować. Na ostudzone nakładać farsz i zwijać, układać w rondlu.
Pomidory zmiksować ze szklanką
bulionu. Zalać gołąbki i dusić 20 minut. Przyprawić.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: