ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopierś kurczaka 2 sztukkrakersy (paczka)2 sztukpapryka różnokolorowa 3 sztukser żółty 200 gramówolej według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Ułożone na blasze papryki zapiekać 15 minut. Przełożyć je do rondelka i przykryć pokrywką. Po 15 minutach zdjąć skórkę. Miąższ papryki pokroić w paski. Opłukane, osuszone mięso pokroić w paski i oprószyć solą oraz pieprzem. Mięso zrumienić na oleju. Naczynie żaroodporne posmarować olejem i układać krakersy, paski papryki, podsmażone mięso. Całość posypać startym serem i zapiekać 20 minut w 180 stopniach.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaPotrawy z seremZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: