Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
filetz kurczaka 300 gramów
salami 5 plastry
ser 50 gramów
sól według uznania
pieprz według uznania
przyprawa do kurczaka według uznania
olej 3 łyżek stołowychWykonanie:
Filet z kurczaka myjemy pod bieżąca
wodą, przyprawiamy przyprawą do drobiu . Smażymy na złoty kolor na rozgrzanym
oleju. Gdy już dobry wyciągamy z patelni i kładziemy na wierzch
salami i set może być np pleśniowy wkładamy na chwilkę do piekarnika , wyciągnąć gdy
ser się cały rozpuści.Można po wierzchu posypać
koperkiem. Podawać z
ziemniakami, frytkami i surówkami.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: