ßßß Cookit - przepis na Filet z salami

Filet z salami

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
filetz kurczaka 300 gramów
salami 5 plastry
ser 50 gramów
sól według uznania
pieprz według uznania
przyprawa do kurczaka według uznania
olej 3 łyżek stołowych
Wykonanie:
Filet z kurczaka myjemy pod bieżąca wodą, przyprawiamy przyprawą do drobiu . Smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju. Gdy już dobry wyciągamy z patelni i kładziemy na wierzch salami i set może być np pleśniowy wkładamy na chwilkę do piekarnika , wyciągnąć gdy ser się cały rozpuści.Można po wierzchu posypać koperkiem. Podawać z ziemniakami, frytkami i surówkami.
Autor: Iza
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Mięsa
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/5868/Filet-z-salami