ßßß

SKŁADNIKI:450 g. mrożonego szpinaku1 pierś z kurczakaprzyprawa do kurczaka3-4 ząbki czosnku1/2 sera fetta1 mała cebulaolej do smażeniasól pieprz do smakuWYKONANIESzpinak, jeśli mamy zamrożony, to wrzucamy do garnka i na małym ogniu chwilę i się rozmrozi.Cebulkę kroimy w kostkę , lekko podsmażamy na oleju, dodajemy szpinak i chwile smażymy mieszając.Dodajemy ser fetta, przeciśnięty przez praskę czosnek, wszystko mieszamy i chwilę smażymy ok. 5 -10 min.Pierś kurczaka płuczemy , kroimy w kostkę, przyprawiamy i obsmażmy na oleju do zarumienienia.Kawałki kurczaka dodajemy do szpinaku. Dobrze mieszamy. I danie gotowe.
SMACZNEGO Czekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.